Foto: RK Podravka
Igračica Podravka Vegete Nikolina Zadravec produžila je vjernost klubu i u Koprivnici ostaje još barem dvije godine.

Nikolina se oporavlja od ozljede koljena koju je zadobila na utakmici protiv Osijeka u listopadu prošle godine, a očekuje se da će se na teren vratiti krajem ove sezone.

“Podravka Vegetu od iduće sezone čeka natjecanje u Ligi prvakinja u novom formatu s većim brojem utakmica, što je svakako još veći motiv za nas igračice, a i odlična prilika za igrati rukomet na visokoj razini. U Koprivnici sam već dugo te je smatram svojim drugim domom”, izjavila je Nikolina prilikom potpisa novog ugovora.

Podsjetimo, ugovore su uz Nikolinu do sada produžile Dejana Milosavljević i Lamprini Tsakalou. Klub je i dalje u pregovorima s igračicama kako bi se formirala ekipa za narednu sezonu, a prema najavama po završetku aktualne sezone neke će potražiti nove angažmane. Spominje se Tjaša Stanko koja bi, kako je objavio Podravski, trebala otići u francuski Metz.

Direktorica kluba Vlatka Mihoci najavila je kako nakon vrlo uspješnog otvaranja EHF Kupa s dvije pobjede nastaviti pružati dobre partije u tom natjecanju te pored toga zadržati ozbiljan pristup u domaćem prvenstvu i Kupu. U sljedećoj sezoni navijači mogu očekivati još bolju i jaču Podravku, zaključila je direktorica Mihoci.

(RK Podravka)