Petak, 19. travnja 2024.

Moon, Sky i Max – predstavljamo vam još neke koprivničke njuškice koje osvajaju Instagram

Nakon što smo vam prošlog vikenda predstavili Forresta i Teddyja, javili ste nam da još koprivničkih njuškica ima svoje profile na popularnoj društvenoj mreži Instagramu.

Ana Miotić nam je otkrila da njezin ljubimac Moon više baš i nije toliko aktivan na Instagramu jer je zauzet ‘kopanjem’ i istraživanjem u vrtu. Baš nas zanima kako će se blatna njuškica uklopiti uz ovo mekano bijelo krzno i šapice.

Moon je zaista zaigran pas, priča nam Ana,  a o tome svjedoči i fotografija na kojoj uoči Božića testira jesu li božićne kuglice jestive.

View this post on Instagram

🎄🎄🎄

A post shared by Moon🌛 (@moonjara) on

U borbu za Instagram pratitelje prije dvije godine krenuo je i Sky, njuškica pasmine ‘akita inu’. Braća Maroševac nam otkrivaju da njihov ljubimac Sky plijeni pozornost u Koprivničkim Bregima.

– Iako je svjestan da je presladak – na Instagramu ipak ima malo fotografija jer on često okreće glavu od mobitela, čim skuži da ga hoću fotografirati. Na Instagramu ga većinom prate moji i bratovi prijatelji, ali nađu se i drugi ljubimci – priča nam Lovro.

Sky najviše voli šarene plišane igračke, a sa svojim vlasnicima putuje čak i na more. Još uvijek nestrpljivo čeka prvi ovogodišnji snijeg da može provjeriti je li snježni pokrivač mekši od njegova krzna.

View this post on Instagram

🐶❄ #throwbackthursday #akitainu #snowdog

A post shared by Sky (@sky_theakita) on

Jedna njuškica je na Instagramu čak i okrunjena. Marina Bračko i Tomislav Đula s pratiteljima na Instagramu često dijele fotografije svog čupavog shihtzu psića Maxa. Prema objavama vidimo da se Max voli voziti biciklom, čistiti snijeg, pomagati u poslu, trčati u dvorištu, a nakon napornih šetnja često i odspava.

Ovdje svakako moramo spomenuti još jedan profil koji vode vrijedne volonterke koprivničke Udruge Šinterice dobra srca. Tako na Instagramu možete pratiti (ne)zgode ljubimaca o kojima volonterke brinu.

Ovaj profil svakako morate zapratiti jer tko zna – možda vas ove male njuškice i okice natjeraju da učinite dobro djelo i udomljavanjem im pružite svu potrebnu ljubav i topli dom.

zatvori