Ustupio: ŠKK Podravka
Proteklog vikenda kuglačice Podravke započele su drugi dio sezone odigravši susret 10. kola protiv prvakinja Svjetskog kupa, kuglačica Mlake iz Rijeke.

Tom prilikom Podravkašice su pokazale borbenost i dobar otpor srušivši odlična 3303 čunja, no konačan rezultat bio je 2:6 i 91 čunj razlike za pobjednice.

U prvom bloku Šimunić gubi prva dva seta za par čunjeva, nadoknađuje u trećem, ali u četvrtom nema pravu završnicu protiv Koprivničanke Jambrović i gubi poen. Matiša nakon slabog prvog seta, dobrom igrom u čišćenju osvaja ostala tri seta i osvaja prvi poen za Podravku. Bolić ne uspijeva dovoljno zaprijetiti Gal, aktualnoj prvakinji Hrvatske, uzevši joj tek jedan set. Nakon prvog bloka Podravka gubi 1:2 i u zaostatku je samo 40 čunjeva.

U drugom bloku Kolarić vrlo dobro započinje s 2:0 u setovima, no u nastavku gubi od najbolje pojedinke Bosak koja jedina premašuje 600 čunjeva na utakmici. Orehovec vrhunskom igrom ne dozvoljava protivnici da joj se približi te u prva tri seta odmah osvaja bod. Zver gubi prvi set, no u sljedeća dva se vraća, četvrti ponovo gubi, te ne osvaja poen zbog razlike u čunjevima. Konačan rezultat 2:6 i 91 čunj razlike za protivnice.

Dodajmo da nastavak prvenstva slijedi u veljači, ali već sljedeći vikend kuglačice se u Varaždinu na Prvenstvu regije sjever za parove, bore za odličja i prolazak dalje na Prvenstvo RH.