Srijeda, 27. ožujka 2024.

HVALA TI, SANDRA Legendarna novinarka Radio Drave okrenula je novu stranicu

Konac godine uvijek je prilika za sumiranje rezultata rada u prethodnom periodu, analizu svega onoga u čemu smo pogriješili kao i prepoznavanje svega što smo dobro učinili. Period je to u kojem najčešće donosimo odluke, okrećemo nove stranice.

Radio Drava s vama je punih 25 godina i na to smo, naravno, ponosni. Tijekom tih godina mijenjala su se naša lica: logotip, adresa, glasovi u eteru, glazba, timovi, vlasnici, ali cijelo to vrijeme nešto je činilo konstantu.

Prije svega to je bio prepoznatljiv glas naše novinarke Sandre Levak-Miklošić. Analitična, direktna, uvijek pripremljena, spremna na postavljanje i najškakljivijih pitanja u cilju objektivnog oslikavanja bilo koje teme s područja lokalne politike, gospodarstva, kulture, sporta. Prepoznatljiva i jedinstvena, ne štedeći nikoga, ali uvijek visoko profesionalna i etična, postala je sinonim za profesionalnost u medijskom svijetu našeg grada i županije. Samim time postala je i zaštitno lice informativnog programa Radio Drave.

Sandra je s početkom ove godine odlučila okrenuti novi list, posvetiti se više obitelji i nekim drugim profesionalnim izazovima izvan svijeta medija. Mi joj, kao njena druga obitelj, želimo u tome puno uspjeha. Vrata Radio Drave za nju će, naravno, uvijek ostati otvorena i, tko zna, možda nam se putevi jednom ponovno spoje.

Radio Drava uvijek je bila mjesto rada, ali i drugi dom mnogim mladim, poduzetnim, vrijednim ljudima. Tako je i danas. U našem timu sigurno ima onih koji će u vremenu koje dolazi iskoristiti priliku, prezentirati nam sve svoje sposobnosti i izgraditi svoje ime, svoj status u lokalnim medijima i društvu. Bilo bi dobro kad bi im upravo Sandra bila primjer.

Sandra je u zadnjih nekoliko mjeseci primila više profesionalnih nagrada, nagrada kolega iz Hrvatskog novinarskog društva, kao i zahvale za dugogodišnju uspješnu suradnju od gradonačelnika i župana. Zahvaljujemo im svima i u Sandrino ime i u ime Radio Drave.

Na kraju želimo i mi još jednom Sandri izreći zahvalu na tome što je svih ovih 25 godina Radio Dravu činila tako dobrom!

HVALA Sandra i sve najbolje tebi i tvojoj obitelji!

Tvoja Radio Drava.

zatvori