Četvrtak, 25. travnja 2024.

Koprivničke njuškice osvojile društvene mreže: Forrest i Teddy zvijezde su Instagrama

Kućni ljubimcu su osvojili Instagram. Provjerili smo ima li na ovoj društvenoj mreži koprivničkih ljubimaca.

Iznenadili smo se kada smo zaključili da svoj profil na Instagramu ima “prva njuškica koprivničkog rukometa” – pomeranac Forrest. On je postao zaštitni znak trenera Podravka Vegete Zlatka Saračevića i njegove supruge Kornelije. Forresta smo već predstavili i u intervjuu s bračnim parom Saračević.

Snimio Marko Posavec.

Do ideje o pokretanju Forrestova profila Kornelija je došla na tribinama gdje je bodrila svog supruga i njegovu ekipu.

– Ideja je došla na tekmi Podravke i Lokomotive u Zagrebu na kojoj je uz mene bio i Forrest (jer ništa bez njega). Sjedila sam s prijateljicom i ona me upitala zašto mu ne napravim Instagram profil. U tom trenu nisam znala kako funkcionira ova društvena mreža pa su mi u tome pomogli nećaci. Vani je ovo sasvim normalan trend, ali kada sam ja krenula kod nas bilo je raznih komentara.

Forrestu su pratitelji sve brojniji i oni su doslovno iz cijelog svijeta, priča nam Kornelija i napominje da komunicira s njima i razmjenjuje iskustva i priče o Hrvatskoj i njezinim znamenitostima. Otkriva nam i da je zaigranog Forresta najlakše uslikati dok spava i “budno” prati rukometne tekme, šali se Kornelija.

 

Svoj profil ima i koprivnički psić Teddy. Njegova vlasnica Emma Slukić nam je ispričala kako je profil nastao po uzoru na slične:

– Profil je relativno nov i Teddy je u samo dva mjeseca prikupio brojne pratitelje koji ga uz fotografije prate u njegovim aktivnostima i igri. Problema s fotografiranjem nema, Teddy je naučen na kameru i uvijek pozira, ponekada uz poslasticu – priča nam Emma i napominje da ova preslatka njuškica plijeni pozornost građana prilikom šetnji.

Jesmo li nekoga preskočili? Javite nam!

Ustupila Emma Slukić.

zatvori