Utorak, 26. ožujka 2024.

DRUGI KRUG IZBORA Damir Felak i Darko Sobota: Bitno je nastaviti pozitivnu politiku koju provodi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Uoči II. kruga predsjedničkih izbora, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te potpredsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Damir Felak naglašavaju kako treba nastaviti razvijati Hrvatsku putem kojim je započela aktualna i buduća predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

Potpredsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Damir Felak ističe kako aktualna Vlada na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem i aktualna predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović vode računa o ravnomjernom razvoju Hrvatske:

„HDZ naglašava sinergiju i stabilnost vlasti kao preduvjet razvoja. S time padaju u vodu sve priče kako Vlada ne vodi brigu o Koprivnici i Koprivničko-križevačkoj županiji. Mnogo je toga uloženo i uložit će se u Podravinu i Prigorje. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović po svojim je ovlastima na odličan način radila na promociji Hrvatske, a isto tako, djeluje i na unutarnju politiku. U tome je sinergija aktualne predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Vlade RH vrlo dobra. Vjerujem da će građani Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice prepoznati taj rad u II. krugu predsjedničkih izbora ove nedjelje, 5. siječnja 2020. godine, još i više te našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović pokloniti povjerenje jer je dokazala kako na odgovoran način provodi politike“, naglasio je Felak te dodao:

„Nadam se kako će Podravci i Prigorci, Prigorke i Prigorci, razmisliti vrijedi li se baviti onima koji su imali priliku nešto odraditi za Hrvatsku pa tako i naš kraj, a posebno za Koprivnicu koja daje glas SDP-u i protukandidatu naše predsjednice. Neka se samo prisjete što je Vlada današnjeg kandidata SDP-a za predsjednika učinila za Koprivnicu i Koprivničko-križevačku županiju, a što Vlada kojoj je na čelu aktualni predsjednik Andrej Plenković. Nemojmo zaboraviti kako je svojedobno upravo Zoran Milanović rekao kako je Hrvatska slučajna država te kako se predsjednik mora birati u Saboru, a danas je u utrci za mjesto predsjednika RH!“

S time se slaže i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te naglašava:

„Prvi krug predsjedničkih izbora u Koprivničko-križevačkoj županiji uistinu je bio ohrabrujući za sve nas u HDZ-u jer je naša kandidatkinja, aktualna predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, postigla očekivane rezultate u svim izbornim jedinicama lokalne samouprave. Usporede li se rezultati I. kruga izbora za predsjednika s onima od prije pet godina, vidi se kako je ljevica dobila manje glasova i rezultati dokazuju da se birači sve više okreću desnom političkom polu. Vjerujem da će naša kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar-Kitarović u Koprivničko-križevačkoj županiji pobijediti u drugom krugu izbora koji su pred nama“, kaže Sobota te podsjeća:

„Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović simbol je optimizma, vedrine, vjere u snažnu Hrvatsku u svijetu, simbol je zajedništva i gospodarskog rasta. Ima znanje, iskustvo i ugled u svijetu što je velika prednost u odnosu na Zorana Milanovića koji ima iskustvo, no nema uspjeha, a uz njega se veže gorčina, sivilo, podjele, recesija i izolacija Republike Hrvatske jer, sjetimo se, Milanović je posvađao RH s civiliziranim i demokratskim svijetom zbog svojih programa i inzistiranja na lošim potezima. Građani imaju pravo znati tko su kandidati i što im nude, a to je naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jasno pokazala i istaknula“.

Sobota ne dvoji da će žitelji Koprivničko-križevačke županije prepoznati ulogu aktualne predsjednice i kandidatkinje HDZ-a u budućnosti Hrvatske te joj ove nedjelje, 5. siječnja 2020. godine dati svoj glas kako bi završila ono što je započela i nastavila pozicionirati Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto te i dalje voditi brigu o svakom građaninu Lijepe Naše.

Sobota i Felak stoga pozivaju sve stanovnike Koprivničko-križevačke županije da izađu na izbore ove nedjelje, 5. siječnja 2020. godine i daju svoj glas Kolindi Grabar-Kitarović jer glas za Kolindu Grabar-Kitarović glas je za Hrvatsku bez podjela i mržnje, glas za bolju i uspješniju Hrvatsku, za predsjednicu koja sluša i uvažava svakog hrvatskog građana!

zatvori