Četvrtak, 25. travnja 2024.

Darko Sobota: Bezrezervno podržavam Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a

Predsjednik podravsko-prigorskog HDZ-a i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Darko Sobota uputio je otvoreno pismo podrške Andreju Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima.

“Kao dugogodišnji zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, uoči predstojećih unutarstranačkih izbora, dajem svoju bezrezervnu potporu kandidaturi Andreja Plenkovića za predsjednika stožerne hrvatske stranke, naše Hrvatske demokratske zajednice“, piše Sobota.

Andrej Plenković je, stoji u pismu, svojim radom kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Vlade dao nemjerljiv doprinos razvoju Republike Hrvatske i Koprivničko-križevačke županije. Sobota dodaje kako je Plenković stabilizirao HDZ te vodi najuspješniju Vladu RH.

“Koprivničko-križevačka županija, kao i općine i gradovi u Koprivničko-križevačkoj županiji prepoznati su kao i aktivnosti i programi, te prijedlozi razvoja Podravine i Prigorja, a rad naših ljudi prepoznaje se i na nacionalnoj razini. Zahvaljujući aktualnoj Vladi RH kojoj je na čelu upravo Andrej Plenković u Koprivničko-križevačkoj županiji te općinama i gradovima realizirani su i realiziraju se brojni projekti s ciljem boljeg standarda života stanovnika svih prostora ravnomjerno”, ističe Sobota te zaključuje: “Smatram kako je iznimno bitno podržati Andreja Plenkovića da bi se nastavili brojni projekti razvoja na nacionalnoj te regionalnoj i lokalnoj razini. Vjerujem kako će naša stranka na čelu s Andrejom Plenkovićem postići izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima.”

zatvori