Petak, 29. ožujka 2024.

ČESTITAMO Podravsko-prigorski odgojitelji i nastavnici na popisu najboljih u Hrvatskoj

I ove godine odgojitelji i nastavnici iz Podravine i Prigorja našli su se na popisu najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika koji će 31. siječnja biti promovirani u viša zvanja.

Među 367 djelatnika, na popisu Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO) su odgojiteljica mentorica Bojana Kežman iz Dječjeg vrtića Tratinčica, učiteljica savjetnica Željka Hanžek iz Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, profesorica mentorica Marina Furkes iz Gimnazije Fran Galović, profesorica savjetnica Ljerka Gazdek iz Gimnazije Fran Galović, profesor mentor Goran Rihtarić iz Obrtničke škole Koprivnica, učiteljica mentorica Violeta Pranjić iz Osnovne škole Gola, učiteljica mentorica Tanja Punek iz Osnovne škole Andrija Palmovića iz Rasinje te profesorica mentorica Sandra Kamenarić iz Srednje škole Ivan Seljanec Križevci.

Iz AZOO-a poručuju da žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

zatvori