Utorak, 26. ožujka 2024.

Aleksandar Todorović otkrit će nam kako da postanemo uspješniji i zadovoljniji pomoću drevnih vedskih stihova

Aleksandar Todorović ili Gita Seva će nam u četvrtak, 30. siječnja na predavanju ‘Bhagavad-gitom do uspjeha’ otkriti koji su to principi uspješnosti zapisani još u drevnim istočnjačkim filozofijama.

Aleksandar Todorović ili Gita Seva, dugogodišnji je life coach, predavač i voditelj niza seminara o uspjehu, filozofiji i duhovnosti. Prevoditelj je knjiga vedske književnosti među kojima je i dobro poznata “Bhagavad-gita kakva jest” s izvornim sanskrtskim stihovima, latinskom transkripcijom i detaljnim tumačenjima stihova. Danas drži predavanja i seminare po mnogim europskim zemljama, a profesionalna znanja o uspješnosti stekao je najvećim dijelom u Velikoj Britaniji, živeći i radeći u Londonu. U svom dugogodišnjem radu i s bogatim iskustvom povezuje osnovne suvremene principe uspješnosti s principima uspješnosti istočnjačke filozofije i Bhagavad-gite.

U ovom će predavanju Aleksandar Todorović prikazati osnovne principe uspješnosti kroz nekoliko značajnih cjelina: umijeće postavljanja odličnih pitanja, korištenje pozitivnog govora u svakodnevnim situacijam, upoznavanje i oslobađanje vlastitog potencijala uma te razvijanje srca davatelja kao osnove za sreću i blagostanje.

Učeći od uspješnih, također možemo postati ekspert u svom području kao i povjerljivi vodič te svatko svojim osobnim uspjehom može dati neki važan doprinos bilo zajednici, bilo nekoj društvenoj organizaciji.

Možemo li postati uspješniji i zadovoljniji u nekom od životnih područja, posebice danas kada smo svakodnevno izloženi mnogobrojnim informacijama, aktivnostima, ali i stresu? Odgovor možete saznati na ovom predavanju kroz zanimljive principe uspješnosti koji postoje već dugo zapisani u drevnim vedskim stihovima Bhagavad-gite.

Predavanje u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović počinje u 18 sati u čitaonici tiska.

Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović

Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović
zatvori