Utorak, 23. travnja 2024.

VELIKA POBJEDA Juniori Slaven Belupa pobjedili trenutno najbolju momčad prvenstva, splitski Hajduk

Juniori Slaven Belupa danas su izborili veliku pobjedu – na travnjaku koprivničkog stadiona Ivan Kušek Apaš pobijedili su trenutno najbolju momčad prvenstva, splitski Hajduk.

Kako je objavljeno na službenoj stranici koprivničkog prvoligaša, momčad trenera Dalibora Gorupića svladala je goste iz Splita u utakmici 13. prvenstvenog kola rezultatom 2:1.

Mladi Slavenaši su nakon prvih 45 minuta imali prednost 1:0. Lijepo je poentirao Čovo koji je iz daljine svladao splitskog vratara. Hajduk je izjednačio početkom nastavka iz kaznenog udarca, a za tri boda i veliko slavlje koprivničkih nogometaša zabio je Laušić u 66. minuti. Tako su juniori stigli do svog 21. boda te su trenutno petoplasirana momčad prvenstva s osam bodova manje od prvoplasiranog Hajduka.

U idućem će kolu Slavenovi juniori u Koprivnici ugostiti vršnjake Istre 1961.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

Dodajmo da su pioniri Slaven Belupa danas poraženi od Istre rezultatom 1:4, iako su na poluvremenu vodili golom Krnjaka.

Momčad trenera Slavka Mešnjaka trenutno je trinaesta s 10 osvojenih bodova.

Kadeti su pak ostvarili sigurnu pobjedu. Golom Bartolića u prvom i Ganžulića u drugom, slavili su rezultatom 2:0. Momčad trenera Želimira Mešnjaka trenutno je šesta s 21 bodom. U idućem kolu mladi Slavenaši gostuju kod vršnjaka Varaždina.

zatvori