Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: STOŽER SDP-a, Tomislav Golubić: Koprivnica ponovo dokazala da je uvijek bila crveni grad te da će tako i ostati

U stožeru podravko-prigorskog SDP-a u koprivničkoj Svilarskoj ulici okupili su se članovi i simpatizeri stranke koji očekuju službene rezultate prvog kruga predsjendičkih izbora.

Državno izborno povjerenstvo je obradilo podatke sa svih biračkih mjesta u našoj županiji. Za kandidata SDP-a Zorana Milanovića u Koprivnici je glasovalo 5257 birača te je tako osvojio 36.67% glasova.

Milanović je na razini Koprivničko-križevačke županije osvojio 31,29%  glasova birača.

Mladen Kešer, prvi čovjek SDP-a naše županije izrazito je zadovoljan rezultatima koje je Zoran Milanović osvojio upravi u Koprivnici.

– U Koprivnici naš kandidat ima jedan od najboljih izlaznih rezultata u Hrvatskoj te vjerujem da ćemo uspjeti preslikati ove koprivničke rezultate na nacionalni nivo.

Rezultate je dravi.info prokomentirao i predsjednik koprivničke organizacije SDP-a Tomislav Golubić.

– Gradska organizacija SDP-a je u Koprivnici ponovo dolazala da smo crveni grad bili te da ćemo crveni grad i ostati. Zoran Milanović je budući predsjednik Republike Hrvatske. Grad Koprivnica mu je u prvom krugu izbora dao najveće povjerenje i najveći broj glasova te će tako biti i u drugom krugu. Želim da naš put slijedi i ostatak Hrvatske.

Iz stožera su se zahvalili svim biračima koji su unatoč lošem vremenu izašli na izbore te dali svoj glas Zoranu Milanoviću.

zatvori