Četvrtak, 25. travnja 2024.

Razmišljate o kastraciji svojih pasa i mačaka? Javite se koprivničkim prijateljima životinja

Šinterice dobra srca najavile su moguću suradnju s Gradom Koprivnica kojom bi se osigurao novac za besplatnu kastraciju pasa i mačaka.

– Dragi sugrađani, s obzirom na velik broj napuštenih životinja, otvorila se mogućnost da u suradnji s Gradom Koprivnica osmislimo i provedemo projekt besplatne kastracije pasa i mačaka zainteresiranih građana – najavile su na svojoj Facebook stranici.

U realizaciji projekta sudjelovale bi Udruga Južnoeuropska pomoć životinjama Koprivnica, Šinterice dobra srca te inicijative Glas za njuškica spas i Unikatni Mačori.

Podsjetimo, spomenute udruge smatraju da je kastraciju pasa i mačaka potrebno uvesti kao obavezu kako bi u budućnosti došlo do smanjenja broja napuštenih životinja.

– U svrhu spomenutog projekta provodimo preliminarno istraživanje o postotku korisnika projekta. Ukoliko ste zainteresirani za besplatnu kastraciju pasa i mačaka, molimo da nam se javite kako bi prikupili izlazne podatke i pripremili projekte – napisale su Šinterice dobra srca, a javiti im se možete na ove brojeve:

Info kontakt za kastracije mačaka:
0989860821 Nina,
ili inbox Udruge Šinterice dobra srca

Info kontakt za kastracije pasa:
0992466049 Ella,
ili inbox inicijative Glas za njuškica spas
ili 098 906 8527 Maja,
ili inbox Udruge “Južnoeuropska pomoć životinjama” Koprivnica

Izvor: Šinterice dobra srca (Facebook).
zatvori