Petak, 19. travnja 2024.

PROMETNE NESREĆE Jedan vozač naletio na pješakinju, drugi na parkirnu rampu, a treći sletio u kanal

Nekoliko se prometnih nesreća dogodilo unazad tri dana na području Koprivničko-križevačke županije.

U petak oko 7:30 sati na cesti između Drnja i Torčeca 32-godišnji vozač Golfa je prešao na suprotnu stranu kolnika u trenutku kada je njegovo vozilo pretjecao Nissan kojim je upravljao 42-godišnji vozač. U tom trenutku je došlo do bočnog sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Isti dan oko 9.12 sati na parkiralištu na Trgu bana Josipa Jelačića u Koprivnici 46-godišnji vozač BMW-a je uslijed nepropisne vožnje unazad udario u parkirnu rampu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Na cesti između Peteranca i Koprivnice u subotu oko 3 sata 30-godišnji vozač Opela je pod utjecajem alkohola od 1,04 promila sletio van kolnika u lijevi odvodni kanal. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

28-godišnji vozač je jučer oko 17:35 sati uslijed neprilagođene brzine na obilježenom pješačkom prijelazu udario 64-godišnju pješakinju. Dogodilo se to kad se vozač BMW-a kretao Trgom dr. Tomislava Bardeka u smjeru Trga bana Josipa Jelačića. Pješakinja je ozlijeđena, a točna kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Tada će se znati i kakvu će vozač dobiti kaznu.

zatvori