Petak, 29. ožujka 2024.

Prognoza vremena za petak, 13. prosinca

Oblačno, krajem poslijepodneva ili navečer uz kišu koja mjestimice može biti i obilnija. Tijekom noći na subotu oborine mogu prijeći i u susnježicu i snijeg. Puhat će prvo slab južni, zatim umjeren jugoistočni, a u noći pojačan sjeverni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 5 ili 6 stupnjeva.

Subota će početi oblačno, ali možda već tijekom prijepodneva očekujemo barem djelomično razvedravanje i u nastavku dana bit će većinom sunčano. Sjeverni vjetar će utihnuti, a potkraj dana zapuhat će slab jugozapadnjak. Jutarnja temperatura oko 0 do 3, najviša dnevna do nekih 7 stupnjeva.

U nedjelju će biti djelomično sunčano, ujutro mjestimice uz maglu. Puhat će slab jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko nule ili malo ispod, najviša dnevna oko 8 stupnjeva. Od ponedjeljka osjetno toplije uz južinu, ali uz mogućnost magle ili niske naoblake. Cijeli sljedeći tjedan bit će znatno topliji od prosjeka za doba godine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori