Četvrtak, 18. travnja 2024.

PRIPREMITE KOSTIME Još su uvijek otvorene prijave za 1. Štefanjsku večernju utrku

U sklopu Koprivničke bajke u četvrtak, 26. prosinca održat će se 1. Robin štefanjska atletska utrka Grada Koprivnice.

Najužim dijelom Koprivnice trčat će se ukupno četiri kilometra, a svi zainteresirani mogu se prijaviti sve do dana održavanja utrke.

Sonja Rušak. Izvor: koprivnica.hr.

– Otvorene su prijave, svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila ili na dan utrke od 17 sati na Zrinskom trgu. Pozvala bi sve sportaše i rekreativce da se priključe utrci koja će biti kostimiranog karaktera, kako bi se svi zajedno u ove blagdane lijepo družili i zabavili na malo drugačiji način – naglasila je Sonja Rušak, predsjednica Atletskog kluba Koprivnica, ujedno i inicijatorica svih velikih atletskih događanja u našem gradu.

Za sve trkače osigurane su svjetleće led narukvice i besplatan čaj, dok će se osim najbržih trkača i trkačica nagrađivati i najmlađi i najstariji sudionik, najbolje maskirani trkači te oni koji taj dan slave imendan. Nakon utrke slijedi odlična zabava uz tamburašku večer i Pyromusic flame show sa spektakularnim vatrometom povodom 25. godišnjice Radio Drave.

– Izuzetno mi je drago da imamo jednu podosta veliku novinu u programu naše Koprivničke bajke, a to je Štefanjska atletska utrka. Ovo je velika stvar za sve nas jer se u Koprivnici zahvaljujući klubu atletika ubrzano razvija i ima sve više poklonika koji se bave ovim sportom, a i samim time više brinu o svome zdravlju. Ovom utrkom dajemo jednu novu vrijednost našoj Bajci te donosimo još jedan novi događaj u naš grad – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Izvor: koprivnica.hr

Start utrke je na Zrinskom trgu u 18 sati. Nema kotizacije, a prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] ili na dan utrke od 17 sati prilikom podizanja startnog broja.

Organizatori utrke su Grad Koprivnica i Atletski klub Koprivnica, a pokrovitelji Robin trgovine.

zatvori