Četvrtak, 25. travnja 2024.

Plesači Športskog plesnog kluba Koprivnica bili odlični na međunarodnom natjecaju u Čakovcu

Plesači Športskog plesnog kluba Koprivnica nastupili su na međunarodnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Čakovcu.

Natjecatelji iz ŠPK Koprivnica postigli su odlične rezultate u kategoriji pojedinaca.

Kristina Cvitić (mlađa mladež C) u standardnim plesovima osvojila je 4. mjesto te u latinsko-američkim plesovima srebrnu medalju.

Franka Žufika (mlađi osnovci D2) osvojila je u standardnim plesovima 6. mjesto dok je u latinsko-američkim plesovima osvojila brončanu medalju.

Mateja Kolarić  (mladež D2) je u standardnim plesovima osvojila srebrenu medalju, a u latinsko-američkim plesovima je bila zlatna.

Minja Krošnjar (mlađi osnovci D1) je u standardnim plesovima osvojila 5. mjesto, a u latinsko-američkim plesovima 4. mjesto.

Neva Indir (mlađi osnovci D1) je u standardni plesovima osvojila 6. mjesto, a latinsko-američkim brončanu medalju.

Tamara Kolar (mlađi osnovci D1) je u standardnim plesovima osvojila 4.mjesto, a u latinsko-američkim srebrnu medalju.

Od plesača je Vito Želimorski (mlađi osnovci D1) u standardnim plesovima osvojio brončanu medalju, a u latinsko-američkim plesovima 5. mjesto.

Natjecanje su organizirali Hrvatski sportsko plesni savez i plesni klub ‘D&D’ te se na njemu natjecalo dvjestotinjak natjecatelja u parovima i grupama iz 19 klubova. Najbolje je biralo šestero sudaca.

Koprivničke plesače nakon Čakovca čeka i državno natjecanje u Kaštelima kod Splita.

Ustupio ŠPK.
zatvori