Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO: POČEO JE ADVENT U KOPRIVNICI Otvoreno je klizalište, zasjale su lampice, upaljena je prva adventska svijeća

Novo klizalište u centru Koprivnice otvoreno je večeras, a time je označen i početak adventskog razdoblja u gradu.

Upaljene su ukrasne lampice, a simbolično je upaljena i prva adventska svijeća na fontani koja u ovo doba godine poprima obličje adventskog vijenca.

Svoje su vještine na ledu prvi pokazali polaznici Male sportske škole, nastupili su i vrtićarci iz gradskog Dječjeg vrtića Tratinčica, a svi okupljeni mogli su vidjeti i simpatičnu predstavu na ledu.

– Ove godine smo malo promijenili program Koprivničke bajke jer smo prve adventske nedjelje odlučili krenuti s klizanjem, lampicama, borom i adventskom svijećom, a samo otvorenje Bajke čeka nas u petak, 13. prosinca – najavio je gradonačelnik Mišel Jakšić te dodao:

– Ekipa Gradske uprave i Komunalca koja je radila na tome, naravno sa svim našim partnerima, dala si je jako puno truda i mogu reći da ćemo imati jako puno sadržaja, bogatu ponudu i dosta poboljšan sam program. Velika je stvar to što već danas krećemo s klizanjem, mislim da će najmlađi u tome jako uživati, osmislili smo i novi oblik klizališta i veselimo se četvrtoj po redu Koprivničkoj božićnoj bajci.

Klizalište će biti otvoreno radnim danom od 9 do 22, a vikendom do 23 sata. Cijena klizanja će biti simboličnih 5 kuna, najam klizaljki 10 kuna.

 

Vrtićarci iz Tratinčice nastupaju uoči otvorenja klizališta

Posted by Drava.info on Sunday, December 1, 2019

 

 

Otvorenje klizališta – Mala sportska škola

Posted by Drava.info on Sunday, December 1, 2019

 

 

Predstava na otvorenju klizališta

Posted by Drava.info on Sunday, December 1, 2019

 

 

Otvoreno je klizalište!

Posted by Drava.info on Sunday, December 1, 2019

 

zatvori