Četvrtak, 18. travnja 2024.

NAJDOKTORICA Dragica Polančec-Fodor četvrtu godinu zaredom u društvu najboljih liječnika u Hrvatskoj

Koprivnička liječnica obiteljske medicine Dragica Polančec-Fodor ponovno je proglašena jednom od najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj prema iskustvima pacijenata na portalu najdoktor.com.

Na tradicionalnom popisu najboljih doktora ova se koprivnička liječnica našla čak četvrtu godinu zaredom, a i ovog je puta jedina doktorica iz naše županije koja se na njemu nalazi.

Popis najboljih napravljen je na temelju ukupnog broja komentara, odnosa broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteti samih komentara. Oni neargumentirani nisu se uzimali u obzir.

Također, pojasnili su na portalu, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Inače, ovo je šesta godina kako portal najdoktor.com objavljuje popis najboljih doktorica i doktora u Republici Hrvatskoj. Cilj je na temelju iskustava pacijenata stvoriti što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj, a samim time i pomoći drugima koji će te informacije iskoristiti za dobrobit svojeg zdravlja.

zatvori