Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Miroslav Škoro u Koprivnici: Očekujem dobar rezultat ovdje, vjerujem da će ljudi prepoznati što nudim i promjenu koja nam je potrebna

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske na predstojećim predsjedničkim izborima Miroslav Škoro posjetio je danas Koprivnicu.

Usprkos lošem vremenu, Škoro je obišao štand kod tržnice gdje su volonteri prikupljali potpise za njegovu kandidaturu, a obratio se i novinarima. Rekao je, između ostaloga, da u Koprivnici očekuje veliku podršku:

– Ja proizvodim vino, pa moram doći ako ništa drugo vidjeti kakvo je tržište za moju graševinu. Ja pjevam, sviram, pišem svoje pjesme, imam svoj orkestar, pa ako ništa drugo dođem i napravim koncert. Ja u Koprivnici imam puno prijatelja, pa ako ništa drugo dođem k njima pa budem kod njih doma ili odemo na PRC. Dakle, Koprivnica je meni silno drag grad. Hoće li Koprivnica prepoznati ovo što ja nudim i tu promjenu? Ja vjerujem da hoće. Očekujem puno od ovoga kraja, ovo su vrijedni ljudi, poduzetni kao što sam i sam, i siguran sam da će se mnogi iznenaditi rezultatom.

Škoro je naglasio kako je neovisan i nestranački kandidat te kako se ne pokorava ničijim zapovjedima. Zahvalivši svima koji su ga podržali, biračima je poručio da ako su zadovoljni stanjem kakvo je sada neka i dalje glasaju za svoje opcije. Vrijedni ljudi, kazao je, ne mogu postići ništa zbog loših zakona i vođa kojima je prvo radno mjesto bilo mjesto ministra ili saborskog zastupnika, a dodao je i kako ne vjeruje anketama jer njihova zadaća nije samo da istražuju već i oblikuju javno mnijenje.

Snimila Ivona Rož.
Snimila Ivona Rož.
Snimila Ivona Rož.
Snimila Ivona Rož.
Snimila Ivona Rož.
zatvori