Subota, 20. travnja 2024.

“MALI HUMANITARKO” pokazao veliko srce i humanost u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec

Akciju prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština organizirali su i proveli učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec. Tako je u matičnoj školi u Kunovcu prikupljeno više od 230 kilograma hrane i 85 komada higijenskih potrepština.

Sve su to, uz učenike, donirali i njihovi roditelji, ali i zaposlenici škole.

Također sve prikupljeno dostavljeno je Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica preko čije Socijalne samoposluge će završiti kod krajnjih korisnika. Akcija je provedena u sklopu projekta ‘Mali humanitarko’ Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.
Riječ je o projektu sufinanciranom u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, vrijednom više od 550 tisuća kuna. Trajat će sve do 04. ožujka 2021. godine.

Vrijedno je spomenuti da su akciju u školi u Kunovcu organizirali članovi učeničke skupine ‘Mali humanitarko’ – Patricija Milanović, Filip Mesar, Ena Vranešević, Lejla Krtanjek, Lucas Polak, Magdalena Vrabelj, Izidor Čoklica, Rea Damjanović i Marijan Marić zajedno s njihovom voditeljicom Mateom Sodar i u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
zatvori