Petak, 29. ožujka 2024.

LUDA NOĆ Pijanog 27-godišnjaka razljutio muškarac na cesti, izašao je iz automobila i udario ga šakom u glavu

Jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira zabilježen je ovog vikenda u Koprivnici, a jedan u Reki, javlja Policijska uprava koprivničko-križevačka.

U noći s petka na subotu oko 3:20 sati došlo je do tučnjave nedaleko ugostiteljskog objekta u Ulici Frana Galovića u Koprivnici. 27-godišnjak je nasrnuo na 44-godišnjaka koji je prolazio cestu na mjestu gdje nije obilježen pješački prijelaz. Naime, mlađi je muškarac u tom trenutku bio u automobilu, a čin 44-godišnjaka toliko ga je uzrujao da je izašao iz automobila i udario ga šakom u glavu.

Oštećeni nije zadobio vidljive ozljede i odbio je liječničku pomoć. 27-godišnjak je uhićen i protiv njega je podnesen žurni prekršajni postupak te mu je naplaćena novčana kazna. U trenutku tučnjave bio je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila.

Još jedna tučnjava dogodila se u noći sa subote na nedjelju u Reki. Oko 1:45 sati u ugostiteljskom objektu 36-godišnjak je najprije fizički napao 28-godišnjaka bacivši mu čašu u glavu. Nakon toga šakama je nasrnuo na 20-godišnjaka.

Policija je smirila situaciju i zabranila 36-godišnjaku da ulazi u ugostiteljski objekt narednih osam dana. Nije alkotestiran zbog proteka vremena, no protiv njega će biti pokrenut optužni prijedlog.

28-godišnjaku koji je dobio čašom u glavu pružena je liječnička pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

zatvori