Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Drava.info i Niba Tours vode vas na doček Nove godine u Sarajevo, kupite jedan aranžman i drugi dobivate gratis

Sarajevo će i ove godine ponuditi nezaboravne trenutke za novogodišnji program! Drava.info i Niba tours vode vas na doček Nove godine u Sarajevo!

Dobitnice su Renata Baronić i Ines Šarac.

Popularna glazbena zvijezda Željko Joksimović na trgu će zabavljati građane i goste, a u hotelu Terme 4* očekuje vas pravi sarajevski štimung, neograničeno korištenje Spa i relax centra, unutarnjeg bazena, hidromasažne kade, saune… Tu je i obilazak grada uz lokalnog vodiča, posjet Vrelu Bosne te uživanje u bosanskim specijalitetima.

Termin putovanja: 30.12.2019. – 01.01.2020.

Cijena aranžmana iznosi 885 kuna, a uključuje prijevoz autobusom turističke klase, smještaj u Hotelu Terme 4* na bazi 2 noćenja s doručkom, neograničeno korištenje Spa i relax centra u hotelu, voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja, lokalnog vodiča za razgled Sarajeva, ulaznicu za Vrelo Bosne, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Više informacija o putovanju pročitajte ovdje.

zatvori