Četvrtak, 25. travnja 2024.

KUTIJA ŠIBICA Prigorski.hr/123Design na Švageljev pogon prošao u treće kolo

Došlo je vrijeme malonogometnih turnira koje svatko voli. Uskoro počinju turniri u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu, a već se naveliko igra i najpopularniji turnir Hrvatske, Kutija šibica.

Tamo nastupa križevačka družina pod imenom Prigorski.hr/123Design i to vrlo uspješno. Izborili su ulazak u 64 najbolje momčadi turnira, odnosno 3. kolo. Svladali su momčad Caffe bar Rio iz Zagreba rezultatom 3:1. Sva tri pogotka za Križevčane zabio je Marko Švagelj, inače igrač Tehnike Koprivnice. Spomenimo i da je vratar Mateo Tihelka obranio penal.

Utakmicu i očekivanja ekipe prokomentirao nam je Marko Švagelj, strijelac hat-tricka:

– Ekipa nam je sačinjena uglavnom od križevačkih igrača uz dva Bjelovarčana, Stankovića i Jasenka, te Josipa Horvatinovića. Sad smo prošli dvije tekme, ušli među 64 najbolje ekipe i trebaju nam tri tekme za Štefanje koje je nama, a i većini drugi nogometaša glavni san. A ako smo smo već na Štefanju, sve je moguće. Imamo odličnu klapu u ekipi i mislim da stvarno imamo šanse da doguramo daleko. U nedjelju nastavljamo natjecanje protiv ekipe Hers Popovec koja nam je relativna nepoznanica, ali smo uvjereni da možemo proći i dogurati što je dalje moguće – kazao je Švagelj.

Štefanje je na Kutiji šibica četvrtfinalni dan i uvijek je najposjećeniji. Puna je dvorana, a utakmice se prenose na televiziji.

zatvori