Utorak, 19. ožujka 2024.

KOPRIVNIČKA BAJKA Večeras koncert Danijele Martinović, a čeka nas i vikend dobre koprivničke glazbe

Dani koji su pred nama donose raznovrsne programe, a u sklopu Koprivničke bajke večeras će od 20 sati na Zinskom trgu svoje najveće hitove zapjevati Danijela Martinović.

Četvrtak pak donosi Štefanjsku večernju atletsku utrku grada Koprivnice u 18 sati. Sat vremena kasnije na rasporedu je Pyromusic Flame Show uz spektakularan vatromet povodom 25. godišnjice Radio Drave te tamburaška večer.

Petak je od 18 sati rezerviran za Dječji zbor ‘Leopoldove lučice’, pola sata kasnije na pozornicu dolazi Folklorni ansambl Koprivnica.

Posljednji nastup u petak ujedno i najavljuje vikend dobre koprivničke glazbe. U 19 sati publika će imati priliku uživati u nastupu Homecoming Banda.

Homecoming band. Foto Dinko Šimac.

Riječ je o bendu osmišljenom posebno za ovu priliku – većina njegovih članova tijekom godine radi i živi izvan Koprivnice, a u ovo blagdansko vrijeme vraćaju se u svoj rodni kraj i pripremaju zanimljiv repertoar. Bend čine Romana Pavliša, Helena, Marin i Rajnard Hraščanec, Robin Knežević i Darko Ivančan, te njihov gost Ivan Vrhovski.

 

Lana Šepec. Foto PR Ljeto na Zrinskom.

Idući dan, u subotu, na pozornicu s početkom u 18 sati dolazi Lana Šepec Band – UROK.

U dvorani Domoljub u 19 sati bit će upriličena izložba Rekreacija izložbe naivnih umjetnika s otvorenja Domoljuba 1954., a u 19.30 Satiričko kazalište Kerempuh i kazalište Moruzgva izvest će predstavu Cabaret Preko veze.

 

Marko Košutić. Foto Facebook.

Nedjelja isto tako donosi zvukove koprivničke glazbe pa će tako na središnjem trgu s početkom u 19 sati koncert održati Marko Košutić & Trio.

 

zatvori