Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: KC LIGA Autolimarija Krešo ponijela naslov jesenskog prvaka, Robin i Petgrad pušu joj za vratom

Odigrane su utakmice petog i posljednjeg ovogodišnjeg kola KC lige, malonogometnog prvenstva koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Pobjednik utakmice večeri bio je branitelj naslova Petgrad koji je s 4:2 svladao Caffe bar Active. Mrežu Activea tresli su Šimunić, Hrenić i Sabljo, suprotnu je dva puta pogodio Dodik, a Ogrizović je dodao autogol.

Inducta/eMerkato primila je pet golova od Autolimarije Krešo, ne zabivši ni jedan. Prva dva postigao je Kečkeš, drugi Balent, a četvrti i peti Matija odnosno Petar Lončar.

Udruga za mali nogomet Koprivnica povela je protiv NK Romantičara Kokšinim pogotkom u posljednjoj sekundi prvog dijela, no Dergez i Fusić preokrenuli su na 1:2. Istim je rezultatom Bimbo slavio protiv Pixela. Harmadijev pogodak bio je dovoljan Robin marketi/UŠRPS-u za pobjedu protiv Klikaj.hr/CB Laverne.

U Ligi bez briga KURS je s 4:0 nadigrao HEP. Mrežu je načeo Suvalj, a hat-trickom ju je popunio Jozić. Sedma sila izgubila je s 4:1 od Profesora.

Na vrhu ljestvice su Autolimarija Krešo i Robin marketi/UŠRPS s po 15 bodova, no tu je i Petgrad koji ima utakmicu manje. Na začelju je Restoran Katarza. Ligu bez briga predvodi Forma Legalis, slijede ju KURS i Romantičari. Posljednji je trenutno Grad Koprivnica.

KC liga nastavlja se u 2020. godini, nakon Pan Zimske lige Koprivnica za koju su prijave otvorene još do utorka.

KC liga – 5. kolo

KURS – HEP (LBB) 4:0
Sedma sila – Profesori OBSKC (LBB) 1:4
Klikaj.hr/CB Laverna – Robin Marketi/UŠRPS 0:1
KKC Pixel – Bimbo 1:2
UMN Koprivnica – NK Romantičari 1:2
Petgrad – CB Active 4:2
Autolimarija Krešo – Inducta++/eMerkato 5:0

zatvori