Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: Jutarnje buđenje na Cerinama uz zdravi obrok! Komunalac predstavio novosti na Bazenima

Komunalac je danas predstavio novosti na bazenima Cerine. Gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec i voditeljica Gradskih bazena Cerine Sonja Šafar predstavili su novitete koje Cerine nude svojim korisnicima i onima koji će to tek postati.

Jedna od novosti koja će sigurno naići na dobar odaziv nazvana je Jutarnje buđenje, a radi se o vježbama niskog intenziteta kako bi organizam bio spreman za nove radne izazove. Termini koji su na raspolaganju jesu srijeda i petak ujutro od 6:15 do 7:00 sati u dvorani, te od 7:00 do 8:00 sati u plivačkom bazenu. Ono najvažnije je da je ova akcija promotivnog karaktera tako da je u prosincu besplatna za sve korisnike. Naplata će početi tek iza Nove godine.

Tu je i Hidrogimnastika, odnosno vježbanje u vodi koje djeluje kao terapija i smanjuje rizik od ozljeda. Održava se srijedom i petkom od 18:00 do 19:00 sati. Prvi trening je besplatan. Vježbe u vodi za umirovljenike također su novitet, održavaju se utorkom i četvrtom od 9.30 do 11:00 sati i od 11:30 do 12:00 sati. Posebna ponuda u kafiću tih dana jesu kava i muffin za 9,00 kuna u vremenu od 8:00 do 13:00 sati.

Osim svega navedenog, Bazeni Cerine pripremili su i božićne pakete po akcijskim cijenama, a to su Relax day paket, Workout day, Detox day, Frajle day paket i Relax paket za dvoje koji će biti i u cjelogodišnjoj wellness ponudi Cerina

Nakon prezentacije novih programa za sve prisutne priređena je degustacija zdravog obroka.

U ponudu bazena uvodi se pet vrsta zdravih sendviča, koji će se pripremati za doručak, ali i tokom dana. Građani će moći uživati u „Vege Cheese Sandwich, Deluxe Puretina Sandwich, Tuna Chilly Sandwich, Vege Avokado Sandwich i Toast Integralni Sandwich“. Uz ponudu zdravih sendviča u ponudi će biti i prirodni smoothiei – vitaminski, energy, detox i zlatno mlijeko koje će se raditi od kokosovog mlijeka, kurkume i raznih prirodnih dodataka.

Zdravi obrok realizirat će se u suradnji s Koprivničkim placom, gdje će se od lokalnih OPG-ova tijekom cijele godine otkupljivati domaće voće i povrće.

Uz vrhunske zdrave sendviče i prirodne smoothieje Cerine će imati i zdrave menije do 25,00 kuna koji će biti nutritivno izbalansirani za svakog korisnika.

Napunite svoje baterije na najbolji mogući način, zdravim obrokom na Cerinama.

zatvori