Subota, 16. ožujka 2024.

Gradonačelnik Koprivnice zahvalio našoj novinarki: ‘Sandra Levak – Miklošić je ikona medijskog prostora i radio etera u našem gradu’

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić iskoristio je blagdanski domjenak u Galeriji Mijo Kovačić kako bi priredio veliko iznenađenje našoj Sandri Levak – Miklošić, ali i veliku čast našoj redakciji.

Nakon svog govora u kojemu je sumirao ovogodišnja postignuća i istaknuo planove za budućnost Koprivnice, nastavio je, kako je rekao, privatizirajući skup:

– Postoje neki ljudi koji svojim radom i djelovanjem postanu trajni znak jednog grada, jednog javnog prostora. Svatko od nas, naravno – kad ostane sam sa sobom, misli da je najbolji, ali moram priznati – ta je osoba meni puno pomogla u mom životu i mojoj karijeri. Bez obzira koliko me nekad beskrajno živcirala, bez obzira koliko mi ponekad postavljala teška pitanja koja bih najradije progutao skupa s njom samo da na njih ne odgovaram… Ali znate da je političaru u prvoj fazi ipak najvažnije da skuži kak’ treba držati mikrofon i kak’ pričati u njega. To je naša Sandra Levak – Miklošić.

Mislim da se svi ovdje slažemo da je Sandra Levak – Miklošić postala ikona medijskog prostora i radio etera u našem gradu, našoj županiji. Vjerujem da svi jako dobro pamtimo njene emisije i njenih intervjua s “velikim” ljudima koji su dolazili u naš grad i uvijek su se rado prisjećali te lokalne koprivničke novinarke kojoj su davali intervjue. Sandra otvara novo poglavlje u životu, baca se u drugi posao. Neće više biti s nama u radijskom eteru, do neke nove prilike, ili nekog novog života. Ja joj na tom putu želim sve najbolje i moram reći da mi bude jako falila. Ali bude falila i svima nama. Sretno ti bilo – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić našoj Sandri uručivši joj na kraju buket cvijeća.

Snimila Ivona Rož.

Naša kolegica Sandra Levak – Miklošić početkom iduće godine napušta profesionalno novinarstvo. Jedna je od osnivača Radio Drave i postavljala je nove standarde radijskog novinarstva u Koprivnici.

Ponosni smo na zajedničkih 25 godina iz čijeg se rada ‘rodio’ i portal Drava.info na čijim stranicama upravo čitate i gledate ovu objavu.

Snimila Ivona Rož.
zatvori