Petak, 19. travnja 2024.

Slaven Belupo ima novog igrača: On je Franck Etoundi, reprezentativac Kameruna

Franck Mbia Etoundi novi je igrač Slaven Belupa. Kamerunac rođen 30. kolovoza 1990. godine u Douali danas se priključio Farmaceutima, a ugovor je potpisao do ljeta 2021.

Etoundi može igrati na poziciji isturenog napadača ili na oba krila. U svojoj je karijeri branio boje švicarskih, turskih i francuskih klubova. Igrao je za Xamax, St. Gallen i Zürich, Kasimpasu, Boluspor i Sochaux. Valja istaknuti da je upisao i sedam nastupa za A vrstu Kameruna.

– Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i što ću igrati u jednoj ozbiljnoj i jakoj ligi koja je na vrlo dobrom glasu u inozemstvu. Cilj mi je igrati u kontinuitetu dobro, zabijati golove i pomagati klubu da ostvaruje pobjede. Želim da svaki navijač Slaven Belupa osjeti da sam na svakoj utakmici dao svoj maksimum i da na kraju sezone svi zajedno budemo sretni. Nadam se da ćemo u prvenstvu uloviti priključak s klubovima ispred nas, a da ćemo u Kupu otići do samog kraja. Hvala klubu na prilici, a ja ću se svojim zalaganjem i igrama pokušati zahvaliti na istoj – izjavio je Etoundi za službene stranice Farmaceuta.

Novi napadač Slaven Belupa pravo nastupa imat će već protiv Osijeka u nedjelju.

– Osjećam se dobro. Naravno, da bih bio na razini na kojoj želim biti morat ću proći pripreme koje jedva čekam. Ako će trener osjetiti da me može iskoristiti već u nedjelju protiv Osijeka, zašto ne? Spreman sam pomoći mojem novom klubu i novim suigračima!

(NK Slaven Belupo)

zatvori