Utorak, 6. lipnja 2023.

FOTO/VIDEO Kostimirani rekreativci otrčali 1. Štefanjsku večernju atletsku utrku Grada Koprivnice

Prvo izdanje Robin Štefanjske večernje utrke Grada Koprivnice održano je večeras u centru grada.

Sportaši, rekreativci i građani svih uzrasta, njih 121, trčali su četiri kilometra užim dijelom Koprivnice. Troje najbržih u muškoj i ženskoj kategoriji, najmlađi i najstariji sudionik utrke, najotkačeniji kostimi i natjecatelji koji danas slave imendan dobili su i prigodne nagrade Robin trgovina koje im je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Najbrže su bile Anamarija Gudić, Mija Furdi Dora Kovačić, a najbrži Kristijan Grgac, Tomislav Mihac Kovačic i Danijel Katalenić. Nagrađeni su i Viktor Indi Medenjak kao najmlađi (2014. godište) i Drago Pintarić kao najstariji (1950. godište) sudionici utrke. Povodom imendana poklone su dobili Štefica Novak i Stjepan Furdi, također kao sudionici utrke.

Utrku je organizirao Atletski klub Koprivnica u sklopu Koprivničke bajke i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.

– Ovo je velika stvar za sve nas jer se u Koprivnici zahvaljujući klubu atletika ubrzano razvija i ima sve više poklonika koji se bave ovim sportom, a i samim time više brinu o svome zdravlju. Ovom utrkom dajemo jednu novu vrijednost našoj Bajci te donosimo još jedan novi događaj u naš grad – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

 

Trkači prve Robin štefanjske utrke kreće uskoro 🏃‍♀️🏃‍♂️

Objavljuje Drava.info u Četvrtak, 26. prosinca 2019.

 

1. Štefanjska atletska utrka Koprivnice

Objavljuje Drava.info u Četvrtak, 26. prosinca 2019.