Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić upriličio tradicionalni božićni domjenak

Blagdanski domjenak gradonačelnika Koprivnice održan je danas u Galeriji Mijo Kovačić. Okupljene uzvanike pozdravio je gradonačelnik Mišel Jakšić, a obratio im se i prvi podravsko-prigorski gospodarstvenik Marin Pucar.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić izrazio je zadovoljstvo postignutim u ovoj godini, istaknuvši da je riječ o rezultatima ustrajnog rada i zajedništva.

– Prepuna Galerija Mijo Kovačić govori da smo očito u dobrom božićno-novogodišnjem raspoloženju. To je najbolji dokaz da iza nas ostaje godina u kojoj smo svi zajedno puno radili, puno se trudili, ali i jako puno išli prema naprijed. Hvala vam na svemu što ste u proteklih godinu dana radili za našu Koprivnicu, za našu županiju, za cijelu našu zemlju. Jako dobro znamo da je Koprivnica, poglavito naše gospodarstvo snažan generator za rast i razvoj cijele ove regije, samim time i Republike Hrvatske.

Okupljenima se obratio i predsjednik Hrvatske gospodarske komore, županijske komore Koprivnica i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar. Složio se s gradonačelnikom o značaju gospodarstva:

– Ono oko čega se moramo ujediniti i oko čega moramo najviše voditi računa jest gospodarstvo jer je ono pokretač cijelog standarda prosperiteta svakog kraja, svakog grada. Mislim da s tih pozicija moramo gledati u budućnosti. Zasigurno ova županija, pogotovo Koprivnica, imaju se čime pohvaliti.

Pucar je najavio još bolje poslovne rezultate Podravke, od čega će, kaže, koristi imati cijeli kraj, te investicije za novu viziju Podravke, za, kako je rekao, novih 20 godina.

Gradonačelnik Jakšić je pak istakao da je ovo bila godina velikih investicija, poput izgradnje Inkubatora kreativnih industrija, energetskih obnova škola i vrtića, obnove Domoljuba…

– Nismo odustali od toga da i dalje budemo grad visokog i snažnog društvenog standarda, zaključio je gradonačelnik Koprivnice poželjevši svima sve najbolje.

 

Domjenak gradonacelnika

Objavljuje Drava.info u Petak, 20. prosinca 2019.

zatvori