Četvrtak, 25. travnja 2024.

BOŽIĆNI TRANSFER Horvatinović iz Drnja prešao u inozemni klub

Na sam Božić, dobili smo novi transfer u redovima Drnjanaca. Nakon Hrvoja Bačija koji je prešao u Lipu Hlebine, redove Drnjanaca napustio je i napadač Josip Horvatinović.

Josip Horvatinović Joco ove je sezone bio ponajbolji igrač Tomislava i drugi strijelac 4. MŽNL. Ukupno je postigao 11 golova i time pomogao Drnju da bude u mirnim vodama 4.lige.

Odlučio se na promjenu sredine te će karijeru nastaviti u Austrijskom niželigašu, SC Kemetenu koji se natječe u austrijskoj Sud ligi.

– Vrlo sam zadovoljan svojim odlaskom u Austriju. Uvjeti su odlični i svaki igrač želi igrati na dobrim terenima i u lijepom ambijentu. Moj klub igra 6. ligu gdje ću pokušati biti što bolji i opravdati ukazano povjerenje. Normalno je da danas igrači mijenjaju klubove i kroz ljeto i zimu. Okrećem se novim izazovima, a ni u jednom klubu mi nije bilo toliko dobro da bi žalio za odlaskom. Jedva čekam početak priprema i utakmica u kojima ću biti maksimalno motiviran, poručio je dravi.info Josip Horvatinović.

Sigurno je da će odlazak Horvatinovića biti težak udarac za Drnjance i trenera Žuljića te će biti teško nadomjestiti ponajboljeg županijskog topnika posljednjih godina.

Naša redakcija Joci želi svu sreću i da para mreže austrijskim travnjacima, a mi ćemo ga i dalje pratiti.

zatvori