Srijeda, 27. ožujka 2024.

TURNIR SVETI NIKOLA Ženski nogometni klub Koprivnica poziva učenice podravsko-prigorskih škola da sudjeluju u velikom sportskom natjecanju

Ženski nogometni klub Koprivnica najavljuje 1. Županijski nogometni turnir ‘Sv. Nikola’ za djevojčice osnovnih škola.

Turnir je isključivo namijenjen učenicama osnovnih škola na području Koprivničko-križevačke županije, a održat će se u sportskoj dvorani Srednje škole 8. prosinca 2019. Organizira ga Nogometna škola ŽNK Koprivnica.

Natjecateljice će biti podijeljene u dvije kategorije: 5. i 6. te 7. i 8. razredi. U planu je i revijalna utakmica nastavnika i profesora protiv igračica ŽNK Koprivnica. Igrat će se turnirski između škola, tri najbolje plasirane ekipe dobit će zahvalnicu, pehar i medalje, a pobjednička ekipa i prijelazni pehar turnira.

Cilj turnira je pružiti djevojčicama Podravine i Prigorja natjecanje koje je izuzetno važno za animaciju djece u sport te za popularizaciju ženskog nogometa i općenito bavljenja sportom, poručuju iz ŽNK Koprivnica. Očekuje se sudjelovanje najmanje 200-tinjak učenica iz 20-ak škola.

Kako se prijaviti

Prijave su otvorene do 22. studenoga, a pravila i detalji turnira bit će objavljeni tri dana kasnije.

Na adresu e-pošte [email protected] pošaljite:

  1. Naziv škole
  2. Broj igračica (između 6 i 10), ime i prezime, razred
  3. Ime i prezime odgovorne osobe
  4. Broj telefona nastavnika ili odgovorne osobe

Pomozite donacijom

ŽNK Koprivnica raste iz dana u dan, a ekipe ostvaruju sve bolje rezultate. No, klub je neprofitna udruga i sve je teže pokriti redovne troškove putovanja, natjecanja i svega drugoga što je potrebno jednom sportskom klubu.

Ako želite pomoći nogometašicama Koprivnice, možete to učiniti uplatom na račun HR2324840081107648755 (Raiffeisen bank). Račun glasi na ŽNK Koprivnica, OIB 67079906235, Trg bana J. Jelačića 11, Koprivnica. Svrha uplate: vaše ime i prezime.

zatvori