Subota, 20. travnja 2024.

Vozač napustio automobil kojim je prouzročio nesreću i pješice otišao s mjesta događaja

Dvije prometne nesreće dogodile su se ovog vikenda u okolici Koprivnice, točnije u Koprivničkim Bregima i Peterancu. Za jednim se vozačem još traga.

U nedjelju oko 1:35 sati u Ulici Vladimira Nazora u Koprivničkim Bregima nepoznati vozač je Opelom udario u drugi automobil. Naime, prilikom uključivanja u promet s kolnog ulaza i
nepropisnog skretanja prednjim dijelom vozila udario je u Citroen kojim je u smjeru Ulice Augusta Šenoe upravljao 37-godišnji vozač.

Vozač Opela koji je prouzročio prometnu nesreću potom je pješice napustio mjesto događaja. Policijska uprava provodi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdila njegov identitet.

Na državnoj cesti u Peterancu sinoć oko 23:50 sati 23-godišnji vozač je sletio van kolnika u odvodni kanal te se automobilom prevrnuo na krov. Vozio se Golfom u smjeru Koprivnice pod utjecajem alkohola od 1,78 promila.

Policijska uprava kao uzrok prometne nesreće navodi neprilagođenu brzinu. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do otriježnjenja te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori