Četvrtak, 25. travnja 2024.

Vozač naletio na mladića i djevojku na zebri, biciklist se u Virju sudario s automobilom

Prometna nesreća dogodila se u Koprivnici sinoć oko 19:20, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

66-godišnji vozač Daewooa koprivničkih registracija vozio je od Trga mladosti prema Kolodvorskoj neprilagođenom brzinom. U jednom trenutku naletio je na mladića i djevojku u dobi od 18 odnosno 19 godina koji su prelazili cestu na pješačkom prijelazu u Križevačkoj ulici.

Udario je u njih prednjim dijelom vozila i oni su zadobili lakše tjelesne ozljede. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se jučer u Virju, srećom samo s materijalnom štetom. Oko 10:15 17-godišnji biciklist kretao se nogostupom u Novigradskoj ulici te se lakše sudario s osobnim automobilom kojim je upravljao 31-godišnji vozač i koji se kretao odvojkom Novigradske. Mladom biciklistu slijedi prekršajni postupak.

Treću jučerašnju nesreću prouzročio je 79-godišnji vozač traktora oko 15:30 u Gornjem Maslarcu. Upravljao je neregistriranim i neosiguranim traktorom pod utjecajem od 0,70 promila, a istekla mu je i vozačka dozvola. Prilikom uključivanja u promet s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničkih registracija kojim je u smjeru Donjeg Maslarca upravljala 37-godišnja vozačica. Slijedi mu prekršajni postupak.

zatvori