Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Plesači Ritma i Koprivnice odlični na domaćem terenu, osvojili brojne medalje na Trofeju grada Koprivnice

Plesači športskih plesnih klubova Koprivnica i Ritam postigli su izvrsne rezultate na ‘Trofeju grada Koprivnice’, tradicionalnom međunarodnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima, kojemu su kao klub bili domaćin. Natjecalo se više od 250 parova iz 18 klubova.

Najbolji su bili plesači kluba “Lambada” iz Splita Marko Šapina i Anja Alispahić te Filip Pelko i Nika Jelić.

Članovi ŠPK Koprivnica osvojili su četiri zlatne, četiri srebrne i tri brončane medalje. Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su Filip Obran i Karla Šmitlehner u obje plesne discipline. Franka Žufika bila je četvrta u standardnim i treća u latinsko-američkim plesovima. Mateja Kolarić bila je brončana u standardnim i srebrna u latinsko-američkim, a Kristina Cvitić zlatna u standardnim i u latinsko-američkim plesovima. Dobre rezultate postigle su i Paula Škrobar i Nika Barić.

U najmlađim kategorijama, Tamara Kolor u obje discipline bila je srebrna, Vito Želimorski bio je brončani u standardnim i peti u latinsko-američkim plesovima, Neva Indir četvrta i brončana, a Minja Krošnjar peta i četvrta.

Uspješni su bili i plesači Športskog plesnog kluba Ritam. Marina Tomac Rojčević i Neno Rojčević osvojili su zlatne medalje u obje discipline, kao i Erik Crnjak i Nika Posavec, Noah Betlehem i Alegra Hammoud, Antonio Habajec i Eva Banek te Lara Vuković i Fran Jakopanec. Srebrni su u obje discipline bili Roko Kumek i Lucija Kučko te Gabrijel Sarapa i Petra Sabolić, a brončani Jakov Jagar i Lorena Habek te Tin Mezga i Nika Balaško.

Pojedinačno, zlato u obje discipline osvojila je Iva Horvat. Lara Kereša osvojila je jedno zlato, jedno srebro i jednu broncu, po tri srebra i broncu osvojile su Vinka Maksimović i Melani Šajković, trostruko srebrna bila je Ella Oroz, a dva srebra i jedna bronca pripale su Sari Mihelčić i Vjekoslavi Ferenčak. Dobre su bile i Lucija Mesar, Leona Belčić i Antea Špernjak.

Sljedeće natjecanje je 14. prosinca u Čakovcu.

zatvori