Petak, 29. ožujka 2024.

Slaven Belupo bez pogodaka i u Varaždinu

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su na gostovanju kod susjednog Varaždina i tako u drugoj utakmici u nizu došli do boda.

Utakmica je to u sklopu 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige, a trener Farmaceuta Tomislav Stipić u današnjem susretu nije mogao računati na kartoniranog Glavčića, dok su zbog ozljeda susret propustili Međimorec i Koh.

U prvom je poluvremenu Slaven imao nekoliko prilika, ali bez uspjeha. Domaćini su došli samo do jedne prilike koju brani vratar Ježina.

U nastavku su domaćini preuzeli inicijativu i zaprijetili s nekoliko prilika, ali je siguran bio Ježina. U samom finišu priliku za Farmaceute imao je Bogojević, ali je nije iskoristio. Jedan centaršut u šesnaesterac došao je do ofenzivca Farmaceuta koji s pet metara šalje loptu iznad grede domaćina.

Na kraju je utakmica završila onako kako je i počela – rezultatom 0:0.

9. studenog 2019. – 15. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Varaždin, Stadion Anđelko Herjavec

NK VARAŽDIN – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)

NK VARAŽDIN: Nevistić – Prce, Stolnik, Senić, Roca (od 46. Đurasek) – Posavec (od 46. Mohammadmehdi), Tkalčić, Guera Djou – Glavina (od 70. Lisakovich), Benko, Miličević. Trener: Luka Bonačić.

NK SLAVEN BELUPO: Ježina – Božić, Paracki, Mikulić – Bogojević, Puclin, Bačelić Grgić (od 75. Jajalo), Lulić (od 88. Delić), Goda – Krstanović, Ejupi (od 58. Lima). Trener: Tomislav Stipić.

Suci: Marko Matoc (Zaprešić), Marjan Tomas (Vladislavci), Kruno Šarić (Županja), Ante Čuljak (Zagreb)

Delegat: Mladen Žganec (Sv. Nedjelja)

Kontrolor: Branko Bajić (Split)

Žuti karton: Roca 26′, Prce 64′, Miličević 80′, Tkalčić 84′ (Varaždin); Mikulić 9′, Bogojević 90′ (Slaven Belupo)

zatvori