Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Proslava Dana grada Koprivnice završila kuglačkim turnirom

Proslava Dana grada Koprivnice završila je nedjeljnim kuglačkim turnirom koji su organizirali Športski kuglački klub Koprivnica i Zajednica športskih udruga grada Koprivnice.

Turnir je zajedno s predsjednicom koprivničkog Športskog kuglačkog kluba Sandrom Sinjeri otvorio gradonačelnik Mišel Jakšić bacivši prvu kuglu na stazi. On je u prigodnom obraćanju pohvalio rad kluba i sve odlične rezultate koje ostvaruju kuglači.

Na turniru su sudjelovale ženske ekipe kuglačkih klubova Podravka i Koprivnica te tri muške ekipe kuglačkih klubova Podravka, Željezničar i Koprivnica.

Od ženskih ekipa uspješnije su bile kuglačice KK Podravka koje su osvojile 1479 bodova, a kod muških ekipa slavili su kuglači KK Željezničar s osvojenih 1566 bodova. U pojedinačnom poretku kuglačica najuspješnije su bile Ljubica Dorić (ŠKK Koprivnica), Helena Bolić (KK Dubrovčan) i Lana Buhinjak (KK Podravka), a od kuglača su najbolji bili Zdravko Vučić iz KK Željezničar te Ivica Uremović i Miroslav Šaško iz KK Podravka.

Turniru su prisustvovale i Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice i Ljiljana Picer, tajnica Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije.

 

zatvori