Utorak, 23. travnja 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 27. studenoga

Promjenjivo do pretežno oblačno, mjestimice uz maglu. Kasno poslijepodne i navečer te u noći na četvrtak moguća je kiša. Zapuhat će slab do umjeren većinom južni vjetar, a bit će i malo toplije uz najvišu dnevnu temperaturu oko 11 do 13 stupnjeva.

U četvrtak će biti promjenjivo oblačno, možda uz kraća sunčana razdoblja, ali povremeno može biti i kiše, osobito navečer i u noći na petak. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 7 do 9, najviša dnevna oko 13 stupnjeva, možda i malo viša.

Petak će biti ljepši uz barem malo sunca, a kiša je moguća eventualno navečer i u noći na subotu. Temperatura kao i u četvrtak uz nešto hladnije jutro i večer. Za vikend uglavnom suho i stabilnije, ali i malo hladnije. U ponedjeljak kiša i zahlađenje, a nije isključeno da ponegdje zaleprša i malo snijega.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori