Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na Varaždinsku brucošijadu i veliki koncert Lidije Bačić u Areni

Središnji događaj ovogodišnje Varaždinske brucošijade bit će veliki koncert Lidije ‘Lille’ Bačić u Areni Varaždin. Pozvani su, naravno, i studenti Sveučilišta Sjever, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za koncert Lidije Bačić u Areni Varaždin osvojili su Tomislav OgrinecIva PejakMatija Benotić. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Brucošijada grada Varaždina počela je jučer održanom tribinom na kojoj je Zlatko Dalić predstavio svoju knjigu “Moj put do uspjeha”, a uz njega su govorili i Lidija BačićJan Kerekeš.

Sljedeći događaj za brucoše na rasporedu je u nedjelju, 10. studenoga. Bit će to predstava “Med zidima” u Centru za mlade, u dva termina: od 16:00 i 18:30.

Dan kasnije, u ponedjeljak 11. studenoga, na Geotehničkom fakultetu bit će održan niz predavanja o problemima globalnog zagađenja. Počinju u 16 sati.

Središnji događaj bit će veliki koncert Lidije Bačić koji će se održati u petak, 15. studenoga u Areni Varaždin s početkom u 22 sata. Ulaznice za koncert možete kupiti online u sustavu Entrio te u koprivničkim kafićima StarsMarilyn’s po cijeni od 40 kuna.

Za kraj tu je afterparty 29. studenoga u varaždinskom klubu Strauss uz nastup sastava Ace Ventura.

zatvori