Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICE Nikša Sviličić predstavlja svoj bestseler ‘Druga strana slutnje’, proglašen najboljom domaćom knjigom 2018.

Predavač na Sveučilištu Sjever Nikša Sviličić u srijedu koprivničkoj publici predstavlja svoj roman ‘Druga strana slutnje’.

Tribina i promocija knjige “Druga strana slutnje” održat će se u srijedu, 6. studenoga s početkom u 17 sati na Sveučilištu Sjever (dvorana A108).

“Druga strana slutnje” je triptih – sastoji se od tri priče o tri para koji se zovu Ana i Ivan, ali su iz različitih krajeva Hrvatske i nalaze se u različitim situacijama.

Nikša Sviličić diplomirao je na tri fakulteta – Filozofskom fakultetu, Akademiji dramske umjetnosti i Fakultetu političkih znanosti. Ima tri doktorata, dva iz područja informacijskih znanosti te književnosti i filmologije i treći iz komunikologije. Režirao je nagrađivani cjelovečernji film “Vjerujem u Anđele”, dobitnik je Porina za hit godine, gostovao je na najprestižnijim svjetskim fakultetima, predavao na Harvardu, svirao na turneji s Balaševićem, nastupao na europskoj turneji s Paulom Simonom i tako dalje.

“Drugu stranu slutnje” osvojile su Katica Križnjak i Jasna Kovač. Čestitamo!

zatvori