Utorak, 23. travnja 2024.

Podravka Vegeta odlazi u goste norveškom Vipersu, Saračević: Ova utakmica ne može promijeniti rezultat, ali igrat ćemo je ozbiljno i koncentrirano

Rukometašice Podravka Vegete odlaze na gostovanje kod Vipersa u Norvešku gdje će igrati utakmicu 6. kola DELO EHF Lige prvakinja.

Trener Zlatko Saračević je svjestan da Podravkašice na posljednje gostovanje lige prije pauze odlaze nakon tri poraza:

– Činjenica je da ovom utakmicom ne možemo popraviti rezultat, ali to ne mijenja naš pristup. Svaka utakmica u Ligi prvaka je najvažnija i velika prilika za dokazivanje. Idemo na gostovanje maksimalno koncentrirano i ozbiljno odigrati najbolju utakmicu koju možemo u ovom trenutku.

Saračević je naglasio da situacija u ekipi nije sjajna te da se osjeti razočaranje zbog tri poraza. No igračice to svejedno ne sprječava da ulažu maksimalni trud u ovotjedne treninge. Svjesne su i da je pred njima utakmica s jakim protivnikom, ističe Podravkašica Elena Gjorgjijevska:

– Želim da svaka od nas da svoj maksimum jer svaku utakmicu u Ligi prvakinja je zadovoljstvo igrati. Takve utakmice se ne igraju svakog dana, pogotovo ne s ovako jakim protivnikom kao što je Vipers.

U Norveškoj neće nastupiti Ana Debelić i Dejana Milosavljević iako putuju s ekipom. Na terenu neće biti ni igračica Benko, Ianasi i Zadravec, a za sada je upitno hoće li igrati Elena Popović kojoj je pozlilo na jučerašnjem treningu, ističe Saračević.

Utakmica protiv Vipersa Kristiansanda je na rasporedu u subotu od 19:15.

zatvori