Četvrtak, 28. ožujka 2024.

POČINJE NOVA SEZONA KC LIGE Već u prvom kolu derbi branitelja naslova Petgrada i Udruge za mali nogomet Koprivnica

Jedanaesta sezona malonogometne KC lige, popularnog natjecanja koprivničkih rekreativaca koju organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS) počinje ove subote, 9. studenoga. Medijski pokrovitelji su Radio Drava i portal Drava.info.

Uoči početka nove sezone KURS je dobio veliko priznanje: na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Koprivnice uručena mu je plaketa Grada Koprivnice za zasluge u razvoju sporta na području grada. Plaketu je u ime svih članova udruge primio predsjednik Tomislav Zalar.

– Želim zahvaliti Gradu Koprivnici što je prepoznao naš desetogodišnji trud i rad. Primiti jedno od najviših priznanja od Grada svakako je velika čast. Zahvaljujem i svim svojim dečkima iz udruge što smo od KC lige uspjeli stvoriti prepoznatljivi događaj za cijeli grad. Veliko hvala i svima koji su u ovih 10 godina sudjelovali i zajedno s nama stvarali KC ligu. Samim tim nam je ova nagrada motiv više da nastavimo s dobrim radom i u 11. sezoni koja kreće ove subote. Pred nama je, kao i uvijek, puno uzbuđenja i odličnih utakmica i veselimo se ponovnom druženju na 11. KC ligi – rekao je Zalar.

Snimio Marko Posavec.

I ove sezone će se u sklopu koprivničkog rekreativnog malonogometnog prvenstva igrati dvije lige: KC liga, u kojoj naslov brani Petgrad, te Liga bez briga, u kojoj je prvo mjesto prošle sezone osvojila momčad Komunalac/KC vode. Jedna je momčad u KC ligi promijenila ime, CB Golf sad se zove Restoran Katarza.

U prvom subotnjem terminu igraju se samo utakmice KC lige, Liga bez briga kreće 16. studenoga. U terminu 23. studenoga zbog zauzetosti Sportske dvorane Srednje škole Koprivnica neće se odigravati utakmice, a tijekom blagdana i trajanja Pan Zimske lige slijedi uobičajena stanka.

Ove subote na rasporedu je pet uzbudljivih utakmica, a posebnu pažnju privlači derbi Petgrada i Udruge za mali nogomet Koprivnica.

Ulaz u dvoranu je besplatan, a utakmice se mogu pratiti i u prijenosu uživo na YouTube kanalu KC liga Koprivnica.

Propozicije natjecanja dostupne su ovdje.

KC liga – 1. kolo

Subota, 9. studenoga
18:00 Robin marketi/UŠRPS – Bimbo
18:40 KKC Pixel – Autolimarija Krešo
19:20 Restoran Katarza – Inducta++/eMerkato
20:00 Klikaj.hr – CB Active
20:40 UMN Koprivnica – Petgrad

zatvori