Snimio Marko Posavec.
Jedanaesta sezona malonogometne KC lige, popularnog natjecanja koprivničkih rekreativaca koju organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS) počinje ove subote, 9. studenoga. Medijski pokrovitelji su Radio Drava i portal Drava.info.

Uoči početka nove sezone KURS je dobio veliko priznanje: na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Koprivnice uručena mu je plaketa Grada Koprivnice za zasluge u razvoju sporta na području grada. Plaketu je u ime svih članova udruge primio predsjednik Tomislav Zalar.

– Želim zahvaliti Gradu Koprivnici što je prepoznao naš desetogodišnji trud i rad. Primiti jedno od najviših priznanja od Grada svakako je velika čast. Zahvaljujem i svim svojim dečkima iz udruge što smo od KC lige uspjeli stvoriti prepoznatljivi događaj za cijeli grad. Veliko hvala i svima koji su u ovih 10 godina sudjelovali i zajedno s nama stvarali KC ligu. Samim tim nam je ova nagrada motiv više da nastavimo s dobrim radom i u 11. sezoni koja kreće ove subote. Pred nama je, kao i uvijek, puno uzbuđenja i odličnih utakmica i veselimo se ponovnom druženju na 11. KC ligi – rekao je Zalar.

Snimio Marko Posavec.

I ove sezone će se u sklopu koprivničkog rekreativnog malonogometnog prvenstva igrati dvije lige: KC liga, u kojoj naslov brani Petgrad, te Liga bez briga, u kojoj je prvo mjesto prošle sezone osvojila momčad Komunalac/KC vode. Jedna je momčad u KC ligi promijenila ime, CB Golf sad se zove Restoran Katarza.

U prvom subotnjem terminu igraju se samo utakmice KC lige, Liga bez briga kreće 16. studenoga. U terminu 23. studenoga zbog zauzetosti Sportske dvorane Srednje škole Koprivnica neće se odigravati utakmice, a tijekom blagdana i trajanja Pan Zimske lige slijedi uobičajena stanka.

Ove subote na rasporedu je pet uzbudljivih utakmica, a posebnu pažnju privlači derbi Petgrada i Udruge za mali nogomet Koprivnica.

Ulaz u dvoranu je besplatan, a utakmice se mogu pratiti i u prijenosu uživo na YouTube kanalu KC liga Koprivnica.

Propozicije natjecanja dostupne su ovdje.

KC liga – 1. kolo

Subota, 9. studenoga
18:00 Robin marketi/UŠRPS – Bimbo
18:40 KKC Pixel – Autolimarija Krešo
19:20 Restoran Katarza – Inducta++/eMerkato
20:00 Klikaj.hr – CB Active
20:40 UMN Koprivnica – Petgrad