Srijeda, 17. travnja 2024.

NK Tehnika-Koprivnica proljeće čeka na 12. mjestu ljestvice i u četvrtfinalu Županijskog kupa

Proteklog vikenda završio je jesenski dio aktualne sezone Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar – Koprivnica – Virovitica’. Nogometni klub Tehnika-Koprivnica, nastao spajanjem dotadašnjeg trećeligaša NK Koprivnice i županijskog prvoligaša NK Tehnike, prvi je put sudjelovao u ovom rangu natjecanja.

“Dosta toga nam je bilo novo: od nepoznatih suparnika pa do domaćih nastupa na glavnom terenu Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš u Koprivnici”, objavili su iz kluba u rezimeu polusezone na svojoj Facebook stranici.

Tehnika-Koprivnica jesenski dio sezone završila je na 12. mjestu ljestvice s tri pobjede, dva neodlučena rezultata i osam poraza. Postigli su 16, a primili 30 golova te prikupili 11 bodova, koliko ima i Suhopolje na 11. mjestu. Mladost iz Kloštra Podravskog s dva boda manje na 13. je poziciji.

Snimio Marko Posavec.

“Ove jeseni pratile su nas ozljede važnih igrača, kao i nedostatak sreće na pojedinim utakmicama. Opći je dojam da je ukupni učinak mogao biti i bolji, ali treba pošteno priznati da smo za neke slabije rezultate i sami krivi. Skupili smo dragocjena iskustva, vidjeli što treba popraviti i vjerujemo da ćemo u proljetnom nastavku biti uspješniji i učinkovitiji”, poručuju iz kluba.

Najuvjerljiviju pobjedu Tehnika-Koprivnica upisala je u 2. kolu protiv Tomislava iz Drnja u Koprivnici (fotogalerija) – 5:2, a najteži poraz u posljednjem, 13. kolu kod Slaven Belupa II – 0:5 (fotogalerija). Najučinkovitiji strijelac kluba bio je Filip Lovković s četiri postignuta pogotka, no nakon odličnog početka zbog ozljede je propustio veći dio polusezone. Tri gola zabio je Marko Švagelj, po dva Domagoj HlevnjakRoberto JandrašecMatija Ritoša i Josip Salajec, a jednom je mrežu zatresao kapetan Zoran Matijaković.

Snimio Marko Posavec.

“Ovim putem čestitamo Slavenu Belupu II na naslovu jesenskog prvaka. Što se nas tiče, ne treba zaboraviti da smo ostvarili zapažen uspjeh plasmanom u četvrtfinale Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije nakon što smo u osmini finala na jedanaesterce izbacili trećeligaša Podravac iz Virja. Suparnik u četvrtfinalu bit će branitelj naslova, Mladost iz Kloštra Podravskog”, zaključili su iz Tehnika-Koprivnice u rezimeu polusezone, zahvalivši svima koji su ih pratili i pružali im podršku tijekom premijerne polovice sezone u Četvrtoj ligi.

(NK Tehnika Koprivnica)

zatvori