Četvrtak, 28. ožujka 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Jandrašec uoči Čazme: Uvjeren sam u pobjedu

Roberto Jandrašec opravdao je status pojačanja dolaskom iz trećeligaša Radnika-Križevci u završnici ovogodišnjeg prijelaznog roka. U prvom nastupu za Tehniku-Koprivnicu ovaj je 23-godišnji križevački napadač izborio kazneni udarac, a u sljedeća dva nastupa postigao je dva pogotka.

– Odlično sam se snašao u novoj sredini. Nisam mislio da će prilagodba biti tako brza, ali svi novi suigrači su stvarno dobri dečki, a isto vrijedi i za trenera. Ni na koga nemam primjedbi, osjećam se vrlo ugodno – rekao je Roberto Jandrašec.

Njegov je učinak bio odličan, no nažalost to se nije osjetilo na rezultatima.

– Imali smo u Pitomači penal kojeg nismo iskoristili, potom smo zabili gol, ali je domaćin okrenuo rezultat. Bod iz tog susreta bio bi realan. Protiv Slatine smo doma poveli, zabio sam gol, ali smo izgubili s 2:1 iz penala u 90. minuti. Slična stvar ponovila se i u prošlom kolu u Garešnici, poveli smo mojim golom, a onda nakon preokreta doživjeli poraz.

Foto: NK Tehnika Koprivnica

Ove subote s početkom u 14 sati Tehnika-Koprivnica će na glavnom terenu Gradskog stadiona “Ivan Kušek Apaš” ugostiti momčad Čazme koja zauzima posljednje mjesto na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom. Za koprivničku momčad to je idealna prilika za prekid negativnog niza i osvajanje prijeko potrebnih bodova.

– Uvjeren sam da ćemo dobiti tu utakmicu. Čazma je zadnja u ligi sa samo jednim osvojenim bodom, ali svjesni smo da nikoga ne smijemo podcijeniti. U utakmicu ćemo ući maksimalno ozbiljno i čvrsto, nastojat ćemo što prije postići dva-tri pogotka i osigurati bodove.

Roberto je svojim dosadašnjim učinkom pokazao kvalitetu te će vjerojatno i dalje ostati član Tehnike-Koprivnice.

– Očekujem da će nam proljetna polusezona biti bolja od jesenske, s više postignutih pogodaka i osvojenih bodova – zaključio je Roberto Jandrašec.

Foto: NK Tehnika Koprivnica
zatvori