Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Hrvači Podravke održali izbornu skupštinu, veterani kluba tradicionalno se okupili na druženju

Izborna skupština Hrvačkog kluba Podravka održana je u subotu u Vidovoj suzi u Draganovcu, a odmah nakon nje na svom tradicionalnom druženju okupili su se veterani kluba.

Predsjednik kluba Darko Tetec i tajnik Vedran Blažeković okupljene su upoznali s radom i rezultatima kluba u razdoblju od 2015. do 2019. godine te iznijeli financijska izvješća. Predsjedniku Tetecu jednoglasno je povjeren novi mandat na čelu kluba, a uz Gorana Miloševića kao dopredsjednika u Predsjedništvo su izabrani Vedran Blažeković, Miroslav Mihalec i Miroslav Mikec. Također jednoglasno izabran je i Nadzorni odbor u kojem su Saša ŠpremDalibor KišIvan Lončarić.

Jednoglasno su usvojeni Plan i program kluba te Financijski plan za 2020. godinu, a jednoglasnom odlukom usvojena su i imena članova Predsjedništva koji će u narednom mandatu biti ovlašteni za zastupanje kluba.

Druženje se nastavilo pod vodstvom predsjednika Komisije za rad s veteranima hrvanja Mladena Nemeca. Nakon tradicionalne prozivke i vaganja održana je i tradicionalna tombola koju je sponzorirala Podravka, ali i sami hrvači i veterani obrtnici pa su među nagradama bili madraci, nadmadraci, jastuci, mjesečne ulaznice za teretanu, kožni remeni, novčanici, biljke u teglama…

Za gastronomski dio druženja pobrinuo se vlasnik Vidove suze Siniša Nemec, također hrvač veteran. Okupljenih četrdesetak hrvača svih generacija – od Košćaka i Ganžulića kao najstarijih i najiskusnijih do mladih Ivana Lončarića, Dejana Nemeca, Antonije Štefotić i drugih nastavilo je razmjenjivati iskustva, prisjećati se starih dana, druženja i natjecanja do dugo u noć.

Na subotnjem druženju okupili su se: Vusić Marijan, Šprem Saša, Jagušić Željko, Ganžulić Ivan, Cikač Damir, Kreš Kruno, Nemec Dejan, Bebek Stjepan, Koščak Đuro, Betti Mladen, Sokač Željko, Lončar Slobodan, Kiš Dalibor, Delimar Darko, Ressler Dražen, Miroslav Mihalec, Blažeković Vedran, Lončarić Ivan, Nemec Mladen, Nemec Siniša, Tetec Darko, Frankol Darko, Piskač Stjepan, Mikec Miroslav, Šambar Renato, Šambar Robert, Ressler Ivan, Hanžek Krešo, Belušić Darko, Bojovski Zlatko, Horvat Božo, Bojovski Dejan, Žuliček Boris, Zobec Stjepan, Lončarić Ivo, Nemec Nataša, Besten Nedeljko, Husnjak Slavko, Špernjak Robert, Lazarević Mladen, Podunajec Ivo.

zatvori