Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICE Urnebesna hit komedija ‘Brak za ručak, ručak za seks’ gostuje u Koprivnici

Nakon dvije rasprodane izvedbe predstave ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’ nedavno u koprivničkom Domu mladih, u Koprivnici gostuje nova urnebesna komedija istog autora, Stanka Holcera – ‘BRAK ZA RUČAK, RUČAK ZA SEKS’.

Po dvije ulaznice osvojile su Vesna VincekovićĐurđa Mlatilik. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Komedija puna smijeha opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonijeru u kojoj stanuju. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević), njena sestra Nataša (Tijana Janković) i Natašin muž Marko (Ivan Ivanov). Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Režiju i tekst potpisuje Stanko Holcer.

U mjesecu studenom ova komedija osim u Koprivnici igra u Karlovcu i Puli.

Predstava “Brak za ručak, ručak za seks” gostuje u Domu mladih Koprivnica, Ulica hrvatske državnosti 10, u petak, 29. studenoga 2019. u 20 sati.

Ulaznice su u prodaji online putem sustava Eventim te na prodajnim mjestima u Koprivnici: PETROL BP Koprivnica, Varaždinska cesta 24; ŠARENI DUĆAN, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 20:00 h, subotom od 08:00 do 16,00 h, REZERVACIJE NA TELEFON 048 624 474. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50,00 kn, a na dan predstave 60,00 kn.

zatvori