Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO: TREĆA HNL SJEVER Cvetkovčani desetkom ispratili Virovce, Podravina i Graničar remizirali postigavši deset pogodaka, Križevci pali protiv vodećeg

Odigrano je posljednje jesensko kolo Treće HNL Sjever.

Za kraj jesenske polusezone nogometaši su gledatelje počastili mnoštvom pogodaka, a po njih deset palo je u Cvetkovcu i Ludbregu.

Tehničar se i više nego osvetio Virovicima za poraz koji su im nanijeli u prvom međusobnom dvoboju. Tada je Podravac pobijedio 2:1 no danas je već u prvih deset minuta bilo 3:0 za domaćine te je samo bilo pitanje koliko će pogodaka do kraja susreta primiti. Po teškom i blatnjavom terenu Cvetkovčani su gostima utrpali čak deset komada.

Isto toliko pogodaka palo je u Ludbregu gdje su Podravina i Graničar iz Đurđevca igrali derbi začelja. Svaka ekipa zabila je po pet što je na kraju bilo dovoljno svakome za bod.

U derbiju kola Radnik Križevci je na domaćem terenu poražen od Mladosti iz Ždralova, koja je ovom pobjedom osigurala naslov jesenskog prvaka.

Samo bod manje ima momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri koja je danas pobijedila Papuk iz Orahovice rezulttaom 6:2.

U preostalim današnjim susretima Varteks i Rudar su remizirali odigravši 1:1 dok je Bjelovar na domaćem terenu poražen od Virovitice s 2:1.

Treća HNL Sjever – 14. kolo

Ludbreg: Podravina – Graničar 5:5
Varaždin: Varteks – Rudar 1:1
Sv. Martin na Muri: Polet – Papuk 6:2
Bjelovar: Bjelovar – Virovitica 1:2
Cvetkovec: Tehničar – Podravac 10:0
Križevci: Radnik Križevci – Mladost 2:3

zatvori