Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: TAKO JE MALO FALILO Podravka Vegeta tijesno izgubila od FTC-a

Rukometašice Podravka Vegete poražene su u utakmici 4. kola Lige prvakinja. Mađarski FTC Rail Cargo Hungaria slavio je u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani s 27:26.

Tako Podravka Vegeta nije uspjela doći do svoje prve pobjede nad starim znancem. Prvo poluvrijeme dobro je počelo, Podravka je izjednačila na 4:4, a onda igrala rame uz rame s protivnicama, gol za gol. Koprivničke rukometašice u drugoj polovici prvog dijela vodile su s minimalnom prednošću, a s tom razlikom se otišlo i na odmor – bilo je 15:14. Ana Debelić ozlijedila je lakat, vratila se u igru pa ponovno ozlijedila isti lakat.

>> FOTO/VIDEO: VELIKA GUŽVA Cijela Koprivnica došla je navijati za Podravka Vegetu u važnoj utakmici protiv FTC-a

U drugom poluvremenu Podravka je u nekoliko navrata povela i s dva gola razlike, no previše je prilika ostalo neiskorišteno, pogotovo u samoj završnici kada su domaće rukometašice, da su iskoristile svoje šanse, mogle preokrenuti rezultat. Najučinkovitija je s devet golova bila Dejana Milosavljević.

Naše će rukometašice u petak u 5. kolu Lige prvakinja ugostiti francuski Metz, a prije toga, u ponedjeljak, gostuju kod Zrinskog u Čakovcu u utakmici domaćeg prvenstva.

zatvori