Srijeda, 27. ožujka 2024.

DOMAGOJ BARIČIĆ Napadač Graničara iz Legrada najbolji je igrač Prve ŽNL mjeseca studenog

Prema izboru portala Drava.info i Radio Drave nagradu za najboljeg igrača mjeseca Prve županijske nogometne lige u studenom je ponio napadač Graničara iz Legrada, Domagoj Baričić.

Domagoj je svoj nogometni put započeo u mlađim kategorijama NK Tehnike iz Koprivnice 2003. godine da bi samo godinu dana kasnije prešao u redove NK Slaven Belupa gdje se zadržao do kraja juniorskoga staža.

Snimio Marko Posavec.

Prvi klub u seniorskoj karijeri bio mu je Graničar iz Legrada u kojem je u prvom navratu igrao od 2012. do 2016. godine. Nakon toga otišao je u NK Tehniku, kasnije u NK Miklinovec pa u NK Tehničar iz Cvetkovca. Na početku sezone 2018/19. vratio se u Graničar gdje igra i danas.

U tekućoj sezoni postigao je devet pogodaka a šest njih “utrpao” je u posljedna četiri kola.

Snimio Mario Perlok

Hvala na nagradi kao prvo, zbilja sam ugodno iznenađen. Svakako lijepo postignuće ali ne samo za mene nego i za cijelu ekipu NK Graničar Legrad. Bez njih to nebi bilo moguće. Polusezona za nas je sigurno bila vrlo uspješna. Treće mjesto na tablici svakako je jako dobar rezultat ali više od mjesta na tablici nam je svakako uspjeh što nam se vodeći dvojac nije uspio značajno bodovno odvojiti. Rezultati koje smo postigli rezultat su dobrog rada ali i dobrog slaganja unutar ekipe što nam svakako daje i postavlja visoke ciljeve za proljetni dio sezone – rekao nam je Domagoj.

 

zatvori