Srijeda, 24. travnja 2024.

Koprivnička tvrtka sudjelovala je na najvećoj svečanosti hrvatske atletike i blisko surađuje s najboljim hrvatskim sportašima

Najveća svečanost hrvatske atletike, CRO Athletics Gala održana je jučer u Zagrebu. Tom su prigodom najuspješnijim atletičarkama i atletičarima uručene nagrade za 2018. i 2019. godinu.

Tradicionalno godišnje okupljanje hrvatskih atletičara i ove je godine proteklo u vrlo svečanoj atmosferi uz puno dobre i pozitivne energije. Na jednom mjestu okupile su se legende hrvatske atletike, njena sadašnjost, ali i vrlo svijetla budućnost.

Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić uz čestitke nagrađenima biranim se riječima obratio i ostalim nazočnima, zahvalio na doprinosu razvoja atletike kako sponzorima i osvjedočenim prijateljima tako i svim onim zaljubljenicima koji svojim vlastitim primjerom i odricanjem omogućavaju da hrvatska atletika ostvaruje rezultate daleko bolje od onih koje postižu atletičari iz niza zemalja koje mnogostruko više ulažu u ovaj sport.

Foto: Hrvatski atletski savez

Vrijedi istaknuti da je na fotografijama s događanja, uz znakovlje Hrvatskog atletskog saveza i glavnog sponzora – Hrvatske elektroprivrede, jasno vidljivo i znakovlje jedne koprivničke tvrtke. Riječ je o putničkoj agenciji Niba Tours koja, kako doznajemo od njenog vlasnika i direktora Damira Polančeca, već nekoliko godina uspješno surađuje s ovim sportskim savezom:

– Malo je poznato, a možda smo za to sami krivi jer to nedovoljno ističemo, da Niba Tours zadnjih nekoliko godina za potrebe Hrvatskog atletskog saveza, posebice naših reprezentativaca, organizira njihove pripreme kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Uz to organiziramo i seminare trenera, sudaca, ali i putovanja sportaša i svih uključenih u ovaj sport. Suorganizatori smo i CRO Athletics Gala i time se ponosimo. Nije mala stvar kad jedna agencija iz Koprivnice bude prepoznata i ukaže joj se ovakvo povjerenje. Lijepo je znati da je i naš trud uključen u ukupne rezultate koje postižu naši atletičari. Čast nam je biti dio takvog društva. Da se malo našalim: ubuduće kad na TV-u gledate Sandru Perković, Stipu Žunića, Saru Kolak ili bilo kojeg drugog atletičara, gledate i u Nibu – kazao je Polančec.

Nagrade za najuspješnije jučer su primili:

Za 2018.
seniorka – Sandra Perković
senior – Stipe Žunić
mlađa seniorka – Ivana Renić
mlađi senior – Martin Marković
juniorka – Marija Tolj i Sadra Šrut
junior – Marino Bloudek i Sven Cepuš
mlađa juniorka – Klara Andrijašević
mlađi junior – Erik Sluga
kadetkinja – Lucija Grd
kadet – Valentino Bečeheli
veteranka – Ivona Jerković
veteran – Berislav Zetić
klub – AK AGRAM, Zagreb
trener – Edis Elkasević

Za 2019.
seniorka – Sandra Perković
senior – Filip Mihaljević
mlađa seniorka – Marija Tolj
mlađi senior – Ivan Vujević
juniorka – Veronika Drljačić
junior – Marko Čeko
mlađa juniorka – Ana Brkljačić i Rahela Leščak
mlađi junior – Stjepan Jan Cik
kadetkinja – Klara Koščak
kadet – Marko Orešković
veteranka – Renata Novosel
veteran – Stipo Knez
trener – Edis Elkasević

zatvori